Tvoj prvi trening je brezplačen!


 

 

Izkoristite akcijo -20% na program "Re-hab trening po poškodbi, postrehabilitacija".

Akcijo lahko koristi vsak, ki se želi spoprijeti s specialnimi vajami ki so primerne po vaši poškodbi. Trenirali boste s trenerjem individualno, stalno boste pod strokovnim vodstvom, tako da bo vaš trening popolnoma varen in učinkovit. Akcija vključuje osebnega trenerja, fitness karto, posebej za vas spisani in prilagojeni vadbeni program.

Na voljo le še 3 prosta mesta.

Vabimo te, da izpolniš spodnji obrazec. Z veseljem ti bomo poiskali prosti termin.

Se vidimo na treningu! 

 

 

Vaši podatki ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom,
ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali.

 

Prvi trening brezplačen

Z izpolnjeno prijavo se ne zavezukeš k plačilu. Da si boš lažje predstavljal-a kako potekajo naši programi, pridi na predstavitveni trening.

Urnik

Fitnes vadbe namenjene programu postrehabilitacije potekajo vsak dan od ponedeljka do petka in sicer v jutranjih in popoldanskih urah. Vabimo te, da izpolneš zgornjo formo in si rezerviraš svoj prvi neobvezujoči termin.

Akcijske cene

Akcijske cene vključujejo storitve trenerja, svetovanje, trening traja 60 min (kot en mesec se štejejo štirje tedni). Cene ne vključujejo vadbeno karto.

  1 MESEC redna cena 1 mesec akcijska cena  vaš prihranek trening na uro
1x tedensko 80 EUR 64 EUR 16 EUR 16 EUR
2x tedensko 154 EUR 123,2 EUR 30,8 EUR 15,4 EUR
3x tedensko 221 EUR 176 EUR 45 EUR 14,7 EUR

 

Prednost programa

Z individualno vadbo si izberete dneve in termine, ki vam najbolje ustrezajo, in s tem rezervirate osebnega trenerja, ki se bo individualno posvetil vašim željam, z namenom maksimalnega učinka in razvoja osebnih in fizičnih sposobnosti v željeno smer. Termini niso fiksni, saj jih lahko po predhodni najavi (1 teden pred samih terminom) spremenite. S tem vam želimo omogočiti optimalno planiranje in prilagajanje vadbe vašim profesionalnim in zasebnim aktivnostim.

Od programa lahko pričakujete

1. Strokovno voden trening.
2. Zahtevnost in intenzivnost, ki sta individualno prilagojeni.
3. Povdarek na proprioceptivni vadbi (funkcionalna sklepna stabilizacija).
4. Elektrostimulacijo, ki se v trenažni proses običajno vključuje.
5. Obnovitev mišične moči in mišične mase.
6. Povečanje medmišične in znotrajmišične koordinacije mišic stabilizatorjev trupa.
7. Povečanje medmišične in znotrajmišične koordinacije mišic sklepnih stabilizatorjev.

Program je namenjen

Vadba za obnovo prizadete mišične in medmišične funkcionalnosti, za ponovno vračanje v intenzivno športno aktivnost, za učinkovit potek postrehabilitacije. Predhodno svetujemo predložitev vse medicinske dokumentacije o poškodbi. Program je namenjen vsem, ki ste že opravili z operacijo in ste že zaključili s fizioterapijo. V program se lahko vključite tudi tisti, ki imate različne zdravstvene težave (bolečine v kolenskem sklepu, ledvenem delu, komolcu, ramenskem sklepu, vratu) in si želite odpraviti svoje težave.

Kje smo?

KAJ PRAVIJO O NAS?

Strokovni, nasmejani in potrpežljivi trenerji, sodobno opremljeni prostori z urejenimi garderobami in s čistimi tuš kabinami, zagotovljenim parkirnim mestom, so razlogi, da ti aktivno preživljanje prostega časa zleze pod kožo. Hvaležna sem Ekipi Alive Traininga, ki s svojim personaliziranim pristopom nosi vse zasluge, da sem uresničila svoje vadbene cilje. Danes nimam več problemov s hrbtenico.

“Špela Novak”

NASVETI IN NOVICE

logo nogaNe spreglejte in bodite
na tekočem z novicami 
in strokovnimi 
nasveti. 

V ČEM SMO DRUGAČNI?

Smo redki, ki verjamemo v svoje delo. Če z našimi storitvami ne boste zadovoljni, vam hitro in vljudno povrnemo denar.  Cene zajemajo: storitev trenerja, svetovanje pri prehrani.

ZAKAJ NAM ZAUPATI?

Z našo strokovnostjo in dobrim delom smo si pridobili zaupanje na RTV Slovenija. V oddaji Dobro jutro smo v akciji “Tekma za zdravo življenje” osvojili prvo mesto.

alive logo noga

TRENINGI, ZASNOVANI ZA
DOSEGANJE REZULTATOV

zemljevid   Alive Training, vadbeni programi
     Dunajska cesta 154,
     1000 Ljubljana
email  info@alive.si
mobitel  040 346 064 Boštjan

OSTALO
aplikacija 01  Vrste treningov
aplikacija 01  Rezerviraj si svoj termin
facebook 01  Naša facebook stran