die(); Osebno trenerstvo

Tvoj prvi trening je brezplačen!


osebno trenerstvo

*preračunana cena za primer 6 mesečne karte, ki zajema osebnega trenerja, ki je konstantno prisoten, karto za moderne in čiste vadbene prostore 3x / teden, brezplačno svetovanje za maksimalni napredek, sestavo naprednega personaliziranega vadbenega programa, parkirni prostor, ...

 

IZKORISTITE AKCIJO -20% NA PROGRAM "OSEBNO TRENERSTVO".

Akcijo lahko koristi vsak, ki se želi spoprijeti s specialnimi vajami ki so primerne in prilagojene samo vam. Trenirali boste s trenerjem individualno, stalno boste pod strokovnim vodstvom, tako da bo vaš trening popolnoma varen in učinkovit. Akcija vključuje osebnega trenerja, fitness karto, posebej za vas spisani in prilagojeni vadbeni program.

Na voljo le še 3 prosta mesta.

Vabimo te, da izpolniš spodnji obrazec. Z veseljem ti bomo poiskali prosti termin.

Se vidimo na treningu!

 

prijavi se na vadbo

Vaši podatki ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali.

 

Prvi trening brezplačen

Z izpolnjeno prijavo se ne zavezukeš k plačilu. Da si boš lažje predstavljal-a kako potekajo naši programi, pridi na predstavitveni brezplačni trening.

Urnik

Fitnes vadbe namenjene programu individualnim treningom potekajo vsak dan od ponedeljka do petka in sicer v jutranjih in popoldanskih urah. Vabimo te, da izpolneš zgornjo formo in si rezerviraš svoj prvi neobvezujoči brezplačni termin.

Akcijske cene

Akcijske cene vključujejo vadbeno karto (kot en mesec se štejejo štirje tedni), storitve trenerja, svetovanje.

  1 MESEC REDNA CENA 1 MESEC AKCIJSKA CENA  VAŠ PRIHRANEK TRENING NA URO
1x tedensko 128 EUR 102,4 EUR 25,6 EUR 25,6 EUR
2x tedensko 246 EUR 196,8 EUR 49,2 EUR 24,6 EUR
3x tedensko 353 EUR 282 EUR 70,6 EUR 23,5 EUR


Prednost programa

Osebni treningi nudijo vadečemu največji nadzor nad njihovimi izvedbami. Vsak vadeči ima svoj individualni program, ki je prilagojen potrebam vsakega posameznika. Celotno realizacijo programa vodi trener, vaša naloga je le, da mu zaupate in se mu prepustite. Program vsebuje tudi vodenje prehranjevalnih navad in postopno spremembo jedilnika.

Z individualno vadbo si izberete dneve in termine, ki vam najbolje ustrezajo, in s tem rezervirate osebnega trenerja, ki se bo individualno posvetil vašim željam, z namenom maksimalnega učinka in razvoja osebnih in fizičnih sposobnosti v željeno smer. Termini niso fiksni, saj jih lahko po predhodni najavi (1 teden pred samih terminom) spremenite. S tem vam želimo omogočiti optimalno planiranje in prilagajanje vadbe vašim profesionalnim in zasebnim aktivnostim.

Od programa lahko pričakujete

1. Maksimalno kvaliteto nadzora, saj se trener posveti samo vam.
2. Strokovno voden trening.
3. Kvaliteten program, prilagojen vsakemu posamezniku.
4. Zahtevnost in intenzivnost, ki sta individualno prilagojeni.
5. V trenažni proses se laho vključuje elektrostimulacijo.
6. Vključeni so elementi vzdržljivosti, moči, koordinacije, gibljivosti in ravnotežja.
7. Svetovanje o prehrani.
8. Cilno prilagodljivost: vsak vadeči dobi svoj personalizirani vadbeni program sestavljen vašim potrebam.
9. Povečanje medmišične in znotrajmišične koordinacije mišic stabilizatorjev trupa.
10. Povečanje medmišične in znotrajmišične koordinacije mišic sklepnih stabilizatorjev.

Program je namenjen

Zaradi personaliziranega programa / individualne obravnave vsakega vadečega je program primeren vsakemu, tako rekreativcu kot tudi čistemu začetniku, ki prihaja "iz kavča". Skupaj z vami določimo željene cilje (bodisi hujšanje, izboljšanje kondicije, povečanje moči, izboljšanje koordinacije, vzdržljivosti,..) in načrtujemo trenažni program. Na vašo željo vam lahko zagotovimo popolno diskretnost, saj vam lahko zagotovimo, da boste v vadbenem prostoru popolnoma sami.

Kje smo?

KAJ PRAVIJO O NAS?

Strokovni, nasmejani in potrpežljivi trenerji, sodobno opremljeni prostori z urejenimi garderobami in s čistimi tuš kabinami, zagotovljenim parkirnim mestom, so razlogi, da ti aktivno preživljanje prostega časa zleze pod kožo. Hvaležna sem Ekipi Alive Traininga, ki s svojim personaliziranim pristopom nosi vse zasluge, da sem uresničila svoje vadbene cilje. Danes nimam več problemov s hrbtenico.

“Špela Novak”

NASVETI IN NOVICE

logo nogaNe spreglejte in bodite
na tekočem z novicami 
in strokovnimi 
nasveti. 

V ČEM SMO DRUGAČNI?

Smo redki, ki od strank ne zahtevamo nobenih doplačil! Cene zajemajo: vadbeno karto, storitev trenerja, svetovanje pri prehrani. Če z našimi storitvami ne boste zadovoljni, vam hitro in vljudno povrnemo denar. 

ZAKAJ NAM ZAUPATI?

Z našo strokovnostjo in dobrim delom smo si pridobili zaupanje na RTV Slovenija. V oddaji Dobro jutro smo v akciji “Tekma za zdravo življenje” osvojili prvo mesto.

alive logo noga

TRENINGI, ZASNOVANI ZA
DOSEGANJE REZULTATOV

zemljevid   Alive Training, vadbeni studio
     Šmartinska cesta 100,
     1000 Ljubljana
email  info@alive.si
mobitel  040 346 064 Boštjan
mobitel  041 435 645  Igor

OSTALO
termin 01  Termini treningov 
aplikacija 01  Rezerviraj si svoj termin
facebook 01  Naša facebook stran