NAŠE DELO

Video 1: [Z našo strokovnostjo in dobrim delom smo si pridobili
zaupanje na RTV Slovenija v oddaji Dobro jutro]

 Video 2: [Predstavitveni video]

 Video 3: [Druženje in promocijski treningi]


crta med tekstom


Rezerviraj si svoj termin in se prijavi na željeno vrsto treninga

Vaši podatki ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali.

 

Naša ekipa

bostjan gams alive training

 

Boštja Gams,
prof., kondicijski trener

Boštjan je diplomant Fakultete za šport. Specializiral se je za fizično pripravo športnikov in rekreativcev, znanje in izkušnje je pol leta nabiral v ZDA. Kot kondicijski trener je pomagal mladim košarkarjem Uniona Olimpije in sodeloval s skeleton reprezentanco Slovenije. Izkušnje dela z vrhunskimi športniki je dopolnil z delom z rekreativnimi in starejšimi športniki. Kar 6 let je delal kot trener v priznanem wellness centru, kjer je skrbel za treninge rekreativnih športnikov. Svoje izkušnje je dopolnjeval z delom v domu starejših občanov, kjer je v sklopu raziskav Fakultete za šport skrbel za telesno pripravljenost, izboljšanje ravnotežja, koordinacije in moči starejših. V zadnjem času se posveča tudi profesionalni telesni pripravi modelov, manekenov in javnih oseb. Užitke v življenju mu predstavljajo potovanja, surfanje, kajtanje, jadralno padalstvo, bordanje in vožnja s kajakom po divjih vodah.

Poleg tega je Boštjan tudi licenciran:

 1. kondicijski trener
 2. učitelj smučanja (1. stopnje)
 3. učitelj teka na smučeh (2. stopnje)
 4. trener košarke mladih
 5. vaditelj atletike
 6. vaditelj rokometa
 7. vaditelj odbojke
 8. vaditelj gimnastike otrok
 9. učitelj plavanja
 10. strokovni delavec na področju podjetništva v športu
 11. maser za klasično športno masažo

 

 

ziva cesar alive training vadbeni studio

 

Živa Cesar,
prof. športne vzgoje

Šport jo je pripeljal do diplome na Fakulteti za šport, kjer se je specializirala za športno treniranje. Je prva slovenska skeletonistka ter nekdanja reprezentantka in kandidatka za zimske olimpijske igre 2010. Svoje znanje je nadgradila s študijem na Portugalskem in s polletnim delom v ZDA. Vrsto let se že ukvarja z rekreativnimi športniki in njihovo telesno pripravo. Svoje izkušnje je dopolnjevala s trenerskim delom v košarkarski in atletski šoli, skrbela je za kondicijsko pripravo košarkaric ŽKD Ilirija. Že od nekdaj svoje znanje in meje rada preizkuša in potrjuje z adrenalinskimi podvigi. Vožnja s skeletonom in bobom, osvojitev Kilimandžara in skok iz letala so le nekateri izmed njih. Proste dni skuša izkoristiti za potovanje, adrenalin in športne aktivnosti.

Njene pridobljene licence:

 1. trener atletike
 2. učitelj teka na smučeh (2. stopnja)
 3. učitelj smučanja (1. stopnja)
 4. učitelj plavanja
 5. trener košarke mladih
 6. vaditelj rokometa
 7. vaditelj odbojke
 8. vaditelj gimnastike otrok
 9. strokovni delavec na področju podjetništva v športu

 

 

KAJ PRAVIJO O NAS?

Strokovni, nasmejani in potrpežljivi trenerji, sodobno opremljeni prostori z urejenimi garderobami in s čistimi tuš kabinami, zagotovljenim parkirnim mestom, so razlogi, da ti aktivno preživljanje prostega časa zleze pod kožo. Hvaležna sem Ekipi Alive Traininga, ki s svojim personaliziranim pristopom nosi vse zasluge, da sem uresničila svoje vadbene cilje. Danes nimam več problemov s hrbtenico.

“Špela Novak”

NASVETI IN NOVICE

logo nogaNe spreglejte in bodite
na tekočem z novicami 
in strokovnimi 
nasveti. 

V ČEM SMO DRUGAČNI?

Smo redki, ki verjamemo v svoje delo. Če z našimi storitvami ne boste zadovoljni, vam hitro in vljudno povrnemo denar.  Cene zajemajo: storitev trenerja, svetovanje pri prehrani.

ZAKAJ NAM ZAUPATI?

Z našo strokovnostjo in dobrim delom smo si pridobili zaupanje na RTV Slovenija. V oddaji Dobro jutro smo v akciji “Tekma za zdravo življenje” osvojili prvo mesto.

alive logo noga

TRENINGI, ZASNOVANI ZA
DOSEGANJE REZULTATOV

zemljevid   Alive Training, vadbeni programi
     Dunajska cesta 154,
     1000 Ljubljana
email  info@alive.si
mobitel  040 346 064 Boštjan

OSTALO
aplikacija 01  Vrste treningov
aplikacija 01  Rezerviraj si svoj termin
facebook 01  Naša facebook stran