Tvoj prvi trening je brezplačen!


kondicijska sezonska priprava alive training

 

IZKORISTITE AKCIJO -20% NA PROGRAM "KONDICIJSKA SEZONSKA PRIPRAVA".

Akcijo lahko kristi vsak, ki si želi trenirati strokovno, varno in učinkovito. Specialni trening je prilagojen potrebam surfarjev, kajtarjev, suparjev,.. Treniral-a boš v majhni skupini, v skupini bodo le 4 vadeči. Akcija vključuje osebnega trenerja, fitness karto, posebej za vas spisani in prilagojeni vadbeni program.
Na voljo le še 3 prosta mesta.

Vabimo te, da izpolniš spodnji obrazec. Z veseljem ti bomo poiskali prosti termin.

Se vidimo na treningu!

 

 

Vaši podatki ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali.

 

Prvi trening brezplačen

Z izpolnjeno prijavo se ne zavezukeš k plačilu. Da si boš lažje predstavljal-a kako potekajo naši programi, pridi na predstavitveni brezplačni trening.

Urnik

Fitnes skupinske vadbe potekajo vsak dan od ponedeljka do petka in sicer v jutranjih, popoldanskih, ter večernih urah. Vabimo te, da izpolneš zgornjo formo in si rezerviraš svoj prvi neobvezujoči brezplačni termin.

Akcijske cene

Akcijske cene vključujejo storitve trenerja, svetovanje, trening traja 60 min (kot en mesec se štejejo štirje tedni). Cena ne vključuje vadbeno karto.

  1 MESEC REDNA CENA 1 MESEC AKCIJSKA CENA VAŠ PRIHRANEK TRENING NA URO 
1x tedensko 80 EUR 64 EUR   16 EUR  16 EUR / trening
2x tedensko 154 EUR 123,2 EUR  30,8 EUR  15,4 EUR / trening
3x tedensko 221 EUR 176 EUR  45 EUR 14,7 EUR / trening


Prednost programa

Prednost programa je v tem, da dobi vsak vadeči personalizirani vadbeni program. Hkrati je vadeči deležen neprestanega trenerskega nadzora. Zagotavljamo, da vadeči svoj trenažni čas maksimalno izkoristi. V skupini so tako lahko vadeči z različnimi športnimi cilji, različnih starosti in različnih fizičnih sposobnostih.

Od programa lahko pričakujete

1. Strokovno voden trening.
2. Zahtevnost in intenzivnost, ki sta individualno prilagojeni.
3. Vsebinske elemente: vzdržljivost, moč, koordinacija, gibljivost in ravnotežje.
4. Svetovanje o prehrani.
5. Cilno prilagodljivost: vsak vadeči dobi svoj personalizirani vadbeni program sestavljen vašim potrebam.

Prigram je namenjen

Trening je primeren tako profesionalnim, kot tudi rekreativnim športnikom. Vsak vadeči je deležen personaliziranega vadbenega programa. Hkrati je vadeči deležen neprestanega trenerskega nadzora. Zagotavljamo, da boste svoj čas maksimalno izkoristi.

Vse prevečkrat se dogaja, da se posamezniki veselite svojih zimskih ali letnih dopustov. Na žalost pa pozabljate, da je za kvalitetno uživanje vaših hobi dejavnostih, potrebna dobra telesna priprava. Le z dobro kondicijo boste lahko smučali, surfali, kajtali ,.. ne le prve dva dni, temveč celo zimo ali poletje.

Izkoristite prednosti in kvalitete osebnega trenerstva po ugodnejši ceni in v dobri družbi. Vadba v skupini vam priskrbi dodatno motivacijo.

Kje smo?

KAJ PRAVIJO O NAS?

Strokovni, nasmejani in potrpežljivi trenerji, sodobno opremljeni prostori z urejenimi garderobami in s čistimi tuš kabinami, zagotovljenim parkirnim mestom, so razlogi, da ti aktivno preživljanje prostega časa zleze pod kožo. Hvaležna sem Ekipi Alive Traininga, ki s svojim personaliziranim pristopom nosi vse zasluge, da sem uresničila svoje vadbene cilje. Danes nimam več problemov s hrbtenico.

“Špela Novak”

NASVETI IN NOVICE

logo nogaNe spreglejte in bodite
na tekočem z novicami 
in strokovnimi 
nasveti. 

V ČEM SMO DRUGAČNI?

Smo redki, ki verjamemo v svoje delo. Če z našimi storitvami ne boste zadovoljni, vam hitro in vljudno povrnemo denar.  Cene zajemajo: storitev trenerja, svetovanje pri prehrani.

ZAKAJ NAM ZAUPATI?

Z našo strokovnostjo in dobrim delom smo si pridobili zaupanje na RTV Slovenija. V oddaji Dobro jutro smo v akciji “Tekma za zdravo življenje” osvojili prvo mesto.

alive logo noga

TRENINGI, ZASNOVANI ZA
DOSEGANJE REZULTATOV

zemljevid   Alive Training, vadbeni programi
     Dunajska cesta 154,
     1000 Ljubljana
email  info@alive.si
mobitel  040 346 064 Boštjan

OSTALO
aplikacija 01  Vrste treningov
aplikacija 01  Rezerviraj si svoj termin
facebook 01  Naša facebook stran