Tvoj prvi trening je brezplačen!


tekaski trening stopnice

 

PRIPRAVE NA ALIVE STEP UP, TEK NA KRISTALNO PALAČO.

2x / teden tekaški trening

Samo v mesecu septembru podarimo vsakemu:

1 gratis tekaški mesec treninga


Akcijo lahko koristi vsak, ki želi teči pod strokovnim nadzorom trenerja, varno in učinkovito. Trenirala boš v majhni tekaški skupini. Akcija vključuje osebnega trenerja, tekaški program ki ga posamezniku glede na njegove sposobnosti prilagajamo.
Na voljo le še 6 prostih mest.

Vabimo te, da izpolneš spodnji obrazec.

Se vidimo na treningu!

 

Vaši podatki ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali.

 

Prvi trening brezplačen

Z izpolnjeno prijavo se ne zavezukeš k plačilu. Da si boš lažje predstavljala kako potekajo naši tekaški programi, pridi na predstavitveni brezplačni skupinski tekaški trening.

Tekaški Urnik

Specialni treningi teka po stopnicah potekajo vsak ponedeljek in sredo ob 18:00.

Zaradi željenega raznolikega treninga se glede štartne lokacije sproti dogovorajamo. Vabimo te, da izpolneš zgornji obrazec in si rezerviraš svoj prvi neobvezujoči brezplačni termin.

Redna mesečna cena tekaških treningov

Cena vključuje storitve trenerja, svetovanje, trening traja 60 min, treninge se vplača v naprej, tvoj obisk ni vezan na potek karte (kot en mesec se štejejo štirje tedni).

  1 MESEC REDNA CENA 1 MESEC AKCIJSKA CENA za tekmovalce asu
VAŠ PRIHRANEK TRENING NA URO 
2x tedensko 60 EUR 30 EUR   30 EUR  2,5 EUR / trening


Prednost programa

Program vsebuje tekaške vsebine namenjene izboljšanju kondicije in tehnike teka. V treningih so vključene tudi vaje za moč in specialne kondicijske vsebine, ki so pomembne pri pripravah tako cestnih tekačev, kakor tudi tekačev specializiranih za tek po stopnicah. Treningi potekajo v manjših skupinah. Locirani so zunaj - na prostem in v prostorih (vadbeni studio, stopnišča,...)

Izkoristite prednosti in kvalitete stalnega trenerskega nadzora po ugodnejši ceni in v dobri družbi. Vadba v skupini vam priskrbi dodatno motivacijo. Motivirali vas bodo tako trener kot ostali vadeči v majhni skupini.

Od programa lahko pričakujete

1. Izboljšanje kondicijske priprave (napredek v moči, vzdržljivost v moči, hitrostna vzdržljivost)
2. Izboljšanje tehnike teka po stopnicah.
3. Izboljšanje tekaške tehnike.
4. Strokovno voden trening.
5. Zahtevnost in intenzivnost, ki sta individualno prilagojeni.

Program je namenjen

Program je namenjen tekaškim rekreativcem, tekmovalcem in tudi začetnikom, ki se s tekom še ne ukvarjate. Zaradi manjših skupin je možno treninge prilagajati nehomogenim skupinam. Treningi se izvajajo v vsakem vremenu. Možne so kombinacije zaprtih stopnišč, vadbenega studija in zunanjih tekaških trasah. Zaradi pestrosti treningov se glede zbornih mest sproti dogovarjamo.

Vadba je primerna za vse, ki si želijo velik napredek pri fizični moči in vzdržljivosti, kongnitivnih sposobnostih, motivaciji, boljšega razpoloženja ter večjega osebnostnega zadovoljstva.

Kje smo?

KAJ PRAVIJO O NAS?

Strokovni, nasmejani in potrpežljivi trenerji, sodobno opremljeni prostori z urejenimi garderobami in s čistimi tuš kabinami, zagotovljenim parkirnim mestom, so razlogi, da ti aktivno preživljanje prostega časa zleze pod kožo. Hvaležna sem Ekipi Alive Traininga, ki s svojim personaliziranim pristopom nosi vse zasluge, da sem uresničila svoje vadbene cilje. Danes nimam več problemov s hrbtenico.

“Špela Novak”

NASVETI IN NOVICE

logo nogaNe spreglejte in bodite
na tekočem z novicami 
in strokovnimi 
nasveti. 

V ČEM SMO DRUGAČNI?

Smo redki, ki verjamemo v svoje delo. Če z našimi storitvami ne boste zadovoljni, vam hitro in vljudno povrnemo denar.  Cene zajemajo: storitev trenerja, svetovanje pri prehrani.

ZAKAJ NAM ZAUPATI?

Z našo strokovnostjo in dobrim delom smo si pridobili zaupanje na RTV Slovenija. V oddaji Dobro jutro smo v akciji “Tekma za zdravo življenje” osvojili prvo mesto.

alive logo noga

TRENINGI, ZASNOVANI ZA
DOSEGANJE REZULTATOV

zemljevid   Alive Training, vadbeni programi
     Dunajska cesta 154,
     1000 Ljubljana
email  info@alive.si
mobitel  040 346 064 Boštjan

OSTALO
aplikacija 01  Vrste treningov
aplikacija 01  Rezerviraj si svoj termin
facebook 01  Naša facebook stran